Nejúspěšnější česko-slovenská advokátní kancelář vstoupí do nového roku pod novým názvem HAVEL & PARTNERS

Největší a podle výsledků soutěže Právnická firma roku také nejúspěšnější česko-slovenská advokátní kancelář Havel, Holásek & Partners vstoupí do nového roku pod novým názvem HAVEL & PARTNERS. Ve veřejném rejstříku bude od 1. 1. 2018 evidována pod obchodním názvem HAVEL & PARTNERS s.r.o., advokátní kancelář.

altTato změna bude lépe odrážet skutečný stav fungování kanceláře, kterou manažersky řídí Jaroslav Havel spolu s dalšími partnery zodpovědnými za rozvoj jednotlivých právních týmů. Jan Holásek, který firmu spoluzakládal, ukončil své působení společníka již v roce 2014.

S přejmenováním dojde rovněž k úpravě firemního loga a některých dalších vizuálních prvků, které nicméně navazují na dosavadní vizuální identitu. Ve všech variantách loga kanceláře zůstane i nadále stejná kombinace barev i slogan „úspěch spojuje“.

altOd 1. 1. 2018 dojde též paralelně ke změně názvu u vzdělávací akademie a slovenské nadace Havel, Holásek & Partners na AKADEMIE HAVEL & PARTNERS a NADÁCIA HAVEL & PARTNERS.

Copyright © 2011 - 2018 HAVEL & PARTNERS s.r.o. | website by Red Knight s.r.o.