Slovenská kancelář Havel, Holásek & Partners se přestěhovala pod Bratislavský hrad do atraktivní městské čtvrti Zuckermandel

Havel, Holásek & Partners změnila sídlo své bratislavské kanceláře. Od 1. 7. 2017 je klientům k dispozici na adrese Žižkova 7803/9 v atraktivní městské čtvrti Zuckermandel pod Bratislavským hradem.

„Přemístěním sídla do exkluzivního administrativního prostoru reflektujeme skutečnost, že bratislavská kancelář je významnou a neustále se rozvíjející součástí skupiny Havel, Holásek & Partners. Od roku 2008, kdy jsme ji založili, je naším hlavním kontaktním místem nejen pro slovenské klienty, ale i pro české a zahraniční klienty podnikající na Slovensku. Proto je naším cílem vytvořit rovněž na Slovensku to nejlepší zázemí jak pro naše klienty, tak pro naše právníky a další zaměstnance,“ říká ke změně sídla bratislavské kanceláře řídící partner Havel, Holásek & Partners Jaroslav Havel.

„V České republice jsme již z hlediska klientského a pracovního prostředí nejdál ze všech advokátních kanceláří. Věříme, že také přesun naší bratislavské kanceláře do čtvrti Zuckermandel s výhodnou polohou v centru města, plnohodnotnou občanskou vybaveností, dobrou dopravní dostupností a veškerým komfortem, který skýtá uživatelsky přívětivý interiér budovy s nadčasovým designem navrženým exkluzivně pro nás architektem Štěpánem Wicherkem, bude pro naše klienty a zaměstnance jednoznačným přínosem,“ dodává Jaroslav Havel.

Přestěhování bratislavské kanceláře z administrativní budovy Green Point Offices do polyfunkčního městského centra Zuckermandel navazuje na přesuny kanceláří v České republice. V roce 2014 skupina Havel, Holásek & Partners přemístila svoji centrálu do pražského Florentina – budovy, jež byla v prestižní mezinárodní soutěži Central & Eastern European Real Estate Quality Awards vyhlášena nejlepším kancelářským prostorem ve střední a východní Evropě. Šesté a podstatná část sedmého podlaží, kde firma sídlí, bylo upraveno z hlediska funkčnosti a estetiky tak, aby vyhovovalo náročným potřebám špičkové právnické firmy. V letošní soutěži Kanceláře roku byly tyto prostory vyhodnoceny jako nejlepší pracovní prostředí v České republice mezi advokátními kancelářemi. Špičkové pracovní prostředí má firma také v Brně, kde se v roce 2015 přestěhovala do moderního administrativního komplexu Titanium v centru města.